Nahajate se:   domov - Predstavitev podjetja

Predstavitev podjetja

 Leta 2001 se je g. Branku Pečarju ponudila priložnost za ustanovitev lastnega podjetja in sedanje podjetje Montpro d.o.o. je nastalo kot stvar naključij in izkoriščene priložnosti.

Podjetje Montpro d.o.o. je družba z omejeno odgovornostjo in je bila ustanovljena 9. marca 2004 s preoblikovanjem pravno organizacijske oblike, in sicer iz s.p. v d.o.o. Družba je v stoodstotni lasti g. Branka Pečarja. Glavna dejavnost podjetja je mehanska obdelava kovin.

Osnovna dejavnost podjetja je montiranje in sestavljanje proizvodih linij v avtomobilski industriji, v zadnjem času pa se udejanjamo tudi v postavljanju sončnih elektrarn in v postavitvi sušilnic za les. Podjetje je s svojimi storitvami prisotno predvsem na evropskem trgu.

Sedež podjetja je v okolici Ptuja, in sicer v Spuhlji. Poslovodenje in upravljanje družbe se opravlja na njenem sedežu.

VIZIJA PODJETJA

Postati želimo podjetje, prepoznavno po visoki kvaliteti storitev in izdelkov, zadovoljnih kupcih, ustrezno izobraženem kadru, stroškovno učinkovito podjetje, dobičkonosno ter z možnostjo financiranja lastne dejavnosti. Postati želimo dobro organizirano podjetje, ki temelji na odgovornosti do zaposlenih, in do okolja, tako družbenega kot ekološkega. Doseči želimo zadostno oskrbo trgov s storitvami in proizvodi.

POSLANSTVO PODJETJA

Poslanstvo podjetja Montpro, d.o.o. je s prilagajanjem strukture in obsega svoje ponudbe tržnim potrebam in trajnim boljšanjem kakovosti vseh storitev in izdelkov doseči učvrstitev svojega položaja na domačem in tujem trgu, hkrati pa zagotavljati zaposlenim osebno rast in razvoj.

Temelje vrednote podjetja, na katerih bodo gradili prihodnost so poštenost in poslovna zanesljivost, strokovnost in sposobnost, vzpostavitev partnerskega odnosa s strankami ter odprtost za spremembe.

V PRIHODNOSTI NAČRTUJEMO REALIZACIJO NASLEDNJIH CILJEV:

  • možnost proizvodnje lastnih izdelkov
  • razširitev storitvene dejavnosti na druge
  • zaposlitev dodatnih delavcev

Cilji vseh teh aktivnosti so povečanje splošne učinkovitosti v naših dejavnosti, izboljšanje konkurenčnosti in tržne prodornosti proizvodnje in storitvene dejavnosti na domačih in tujih trgih, racionalizacija proizvodnih procesov z uporabo sodobnih tehnoloških postopkov, tehnologij in opreme, uvajanje novih proizvodov in izboljšanje kakovosti proizvodov, spodbujanje povezovanja z drugimi členi tržne verige.

CERTIFIKATI

Video predstavitev